Vitaliderma is een professioneel biologisch huidverzorgingsmerk die gebaseerd is met geneeskrachtige planten die je over de hele wereld kunt vinden. Het merk heeft een Skin Diet Programma ontwikkeld die bestaat uit professionele gezichtsbehandelingen, een detox en een Skin Diet voor thuis. Deze combinatie van professionele verzorging met verzorging voor thuis, zorgt ervoor dat jouw stofwisseling verhoogt en de huid volledig wordt gereset en gedetoxt.

Voordelen voor de huid

Het Vitaliderma Skin Diet Programma biedt veel voordelen. Wondheling, fibroblasten, celvernieuwing, langerhans-cellen en huidregeneratieprocessen worden onder andere gestimuleerd. Daarnaast verhoogt het de stofwisseling, heeft het een ontgiftende werking en verbetert het de doorbloeding. Dit is de perfecte behandeling om bacteriën te bestrijden, pigmentvlekken te egaliseren en de huiddikte te normaliseren. De huid krijgt een volledige detox/ dieptereiniging.

Resultaten

Het Skin Diet Programma is perfect in te zetten om de volgende huidproblemen te verbeteren:

  • Fijne lijntjes en rimpels;
  • Acne/ Rosacea;
  • Hyperkeratose in de follikel;
  • Grove poriën;
  • Littekens;
  • Cellulitis.

Stappenplan

De huid krijgt tijdens dit programma een volledige DETOX & RESET, van zowel binnenuit als van buitenaf. Vitaliderma Skin Diet Programma bestaat uit 3 stappen:

STAP 1: Kruidenpeeling

Om de stofwisseling van de huid te verbeteren en de huid te ontgiften wordt start dit programma met een professionele kruidenpeeling in de salon. Deze peeling boost het zuurstofgehalte in de huid, wat ervoor zorgt dat celdeling wordt versneld en het wondhelingsproces wordt verbeterd.

STAP 2: Detox

De tweede stap is een detox voor thuis, om het proces te optimaliseren. De Detox Swiss Cure is ontwikkeld met behulp van ruim twintig kruiden en planten. Deze detox zorgt ervoor dat afvalstoffen die tijdens de behandeling zijn vrijgekomen worden afgevoerd. Bij deze stap krijgt de huid een boost van binnenuit. Bovendien stimuleert dit product de vetverbranding en voert het ook nog eens vocht af!

STAP 3: Home Skin Diet

De laatste stap is om het resultaat te behouden en de zuurstoftoevoer te blijven stimuleren voor het optimale resultaat. De producten die daarvoor gekozen zijn, worden afgesteld op jouw huidwensen en huidproblemen.

vitaliderma