★★★★★

5


5


1
Vanmiddag voor het eerst bij Linzy geweest voor een peeling en bindweefselmassage. Super tevreden!! Ik zag al gelijk resultaat. Goede adviezen en tips gekregen. Linzy weet waar ze het over heeft en brengt het met passie over. Al gelijk een nieuwe afspraak ingepland voor de volgende keer. Je bent een topper!!
★★★★★

5


5


1
Heerlijk relaxed en gezellig! Ik was zo ontspannen dat ik bijna weer lag te slapen hihi. Tot de volgende keer!
★★★★★

5


5


1
Top behandeling!
★★★★★

5


5


1
Super blij met de behandelingen bij Skin Innovations. Met de producten is mijn huid na een maand al veel rustiger geworden. Afgelopen week een acne behandeling gehad waardoor mn huid nog meer straalde. En het fijnste vindt ik nog dat Linzy je echt thuis laat voelen in de salon.
★★★★★

5


5


1
Fijne behandeling er wordt rekening gehouden met de behoefte van de klant. Biedt extra service zoals het opmaken na de behandeling.
★★★★★

5


5


1
Ik kom zeker nog is langs!
★★★★★

5


5


1
Top ervaring
★★★★★

5


5


1
het is altijd heerlijk genieten en ontspannen bij Linzy. En natuurlijk weer een stralende huid! dankjewel!
★★★★★

5


5


1
Vorige week een kadobon gewonnen. Enige tijd ziek geweest dus kon dit goed gebruiken ( zowel fysiek als mentaal even pure verwennerij) Zojuist terug van n heerlijke behandeling bij skin innovations. N fijn welkom, een kopje koffie en een praatje. Dan de behandeling in 1woord geweldig! Ik voel me herboren. Na de behandeling nog n kopje koffie en als klapper op de vuurpijl: Lindsy laat me niet “bloot” naar huis gaan. Ze voorziet me van mooie make up! Super super bedankt Lindsy! Jij weet wat n vrouw nodig heeft X Desiree
★★★★★

5


5


1
Werd zeer vriendelijk ontvangen en ze heeft me super behandelt! Je kunt gewoon zien en voelen dat ze haar beroep met passie uitoefent, ze kan je alles vertellen wat je wil weten en legt dat goed uit, ik heb erg genoten van mijn behandeling en ze heeft er zeker een vaste klant bij! Erg tevreden, zou het iedereen aanraden! Mij zie je snel terug!
★★★★☆

4


5


1
Super fijne behandeling, heerlijke producten, en Linzy zelf doet het geweldig met veel kennis en passie voor haar vak! Ik raad het iedereen aan!
★★★★☆

4


5


1
Een hele prettige, professionele behandeling. Je kunt goed merken dat linzy veel kennis heeft en ervaring! 🙂 mijn vervolgafspraak staat alweer gepland ???? Voor de deur gratis parkeren is ook een uitkomst!
★★★★☆

4


5


1
Ontspannen met de nieuwste producten. Zeer aangename ervaring. Linzy, bedankt voor de heerlijke behandeling.
★★★★☆

4


5


1
Prachtige salon, uitstekend verwelkomd, erg sympathieke mevrouw.
★★★★☆

4


5


1
Heerlijk, echt genoten van de behandeling; goede uitleg en heerlijke massage.
★★★★★

5


5


1
Het is een mooie en professionele salon. Lincy weet waar ze het over heeft en stelt de klant op zijn of haar gemak. Ik ga altijd met een voldaan gevoel de deur uit.
★★★★★

5


5


1
Gezellige ontvangst en behandeling in een rustige ruimte. Mij lijkt het motto “geen woorden maar daden” hier juist weer gegeven. Prima behandeling.
★★★★★

5


5


1
Het was super! Meteen een goed gevoel aan mijn gezicht!
★★★★★

5


5


1
Ik ben heel enthousiast over skininnovations. Het is een fijne salon waar je je meteen op je gemak voelt. Ze kan je goed adviseren wat het beste is voor je huid en ik zie al meteen resultaat na de eerste behandeling.
★★★★★

5


5


1
1e ervaring was fantastisch. Kijk uit naar een volgende behandeling. Heb mijn dochter Decie inmiddels ook getipt over skin Innovations .