positive review  heerlijke behandeling, nu een paar maanden later wordt mijn huid nogsteeds met de dag beter. bedankt !!

    Ilonka Remijsen Avatar Ilonka Remijsen
    October 6, 2019

    positive review  vrijdag een super gezichts massage gehad van linzy en michelle . thanks dames .

    Angelique Delien Avatar Angelique Delien
    November 4, 2018

    5 star review  Ik kom er nu al meer dan 2 jaar, erg fijne behandelingen, goede service. Erg tevreden.

    Eva Kroot Avatar Eva Kroot
    November 13, 2017

    5 star review  

    An Van Waelderen Avatar An Van Waelderen
    June 15, 2017

    5 star review  

    Anne Castermans Avatar Anne Castermans
    March 24, 2017

    5 star review  

    Merugia Henricus Avatar Merugia Henricus
    August 11, 2016

    5 star review  Vorige week een kadobon gewonnen. Enige tijd ziek geweest dus kon dit goed gebruiken ( zowel fysiek als mentaal even pure verwennerij) Zojuist terug van n heerlijke behandeling bij skin innovations. N fijn welkom, een kopje koffie en een praatje. Dan de behandeling in 1woord geweldig! Ik voel me herboren. Na de behandeling nog n kopje koffie en als klapper op de vuurpijl: Lindsy laat me niet "bloot" naar huis gaan. Ze voorziet me van mooie make up! Super super bedankt Lindsy! Jij weet wat n vrouw nodig heeft X Desiree

    Desiree Michielsen Avatar Desiree Michielsen
    January 28, 2016

    5 star review  Heerlijk relaxed en gezellig! Ik was zo ontspannen dat ik bijna weer lag te slapen hihi. Tot de volgende keer!

    Mieke Van Gageldonk Avatar Mieke Van Gageldonk
    August 10, 2015

    5 star review  Super goeie gezichtsbehandeling gehad ben er echt blij mee, en wat een leuke meid!

    Romy Wolfs Avatar Romy Wolfs
    July 23, 2015

    5 star review  Vanmorgen mijn cadeaubon besteed die ik had gewonnen van Skin Innovations. Eerst een heerlijke massage van Schouders, nek en rug. Daarna een mooie make up aangebracht. Dankjewel Linzy, het was SUPER !!!!

    Annemarie Witlox Avatar Annemarie Witlox
    June 30, 2015

    5 star review  Ben zeer tevreden over Skin Innovations,ik kijk nu al uit naar de volgende keer!

    Bep de Roon Avatar Bep de Roon
    June 18, 2015

    5 star review  Linzy neemt echt de tijd voor je en weet waar ze het over heeft. Een echte aanrader.

    Ati Biemans Avatar Ati Biemans
    May 23, 2015

    5 star review  

    Jeroen Rijpert Avatar Jeroen Rijpert
    April 16, 2015

    5 star review  

    Adriënne Laurijssen Avatar Adriënne Laurijssen
    April 7, 2015

    5 star review  

    Lia Goeverneur Avatar Lia Goeverneur
    March 30, 2015

    5 star review  

    Ursula van Lierop Avatar Ursula van Lierop
    March 13, 2015

    5 star review  Ben vandaag bij Skin Innovation geweest voor een gezichtsbehandeling en ik kan het alle mannen aanraden, de salon is mooi en rustgevend en de gastvrouw is profecioneel. Ben zeer tevreden en kom hier zeker terug Linzy bedankt voor de goede zorgen

    Wim Geven Avatar Wim Geven
    January 27, 2015

    5 star review  

    Berny de Bruijn Avatar Berny de Bruijn
    January 13, 2015