Eerst een klein stukje over ons: bij schoonheidssalon Tilburg werken we met een totaal concept. Dit totaal concept kijkt naar: de beste producten en behandelingen, een goede voeding en emotionele balans. Als deze 3 punten in balans zijn dan merk je dat aan je huid en je lichaam! Dit is een investering in jezelf. We werken met een uitgebreide intake om zo het beste in te kunnen spelen op al jouw wensen. Bij Schoonheidssalon Skin Innovations Tilburg kun je dus terecht voor een totaal concept in huidverbetering en huidverjonging. 

This is me!

Mijn naam is Linzy en ik ben eigenaresse van Skin Innovations in Tilburg. Ik ben mijn eigen schoonheidssalon begonnen omdat mijn passie ligt in het verbeteren van de huid. Er is niets mooiers dan iemand laten stralen door de juiste producten te kiezen en een passende behandeling. Het is voor mij een uitdaging om ieder huidprobleem te kunnen oplossen en ervoor te zorgen dat klanten tevreden de deur uit gaan! 

Op dit moment werk ik alleen in mijn zaak in Tilburg, eens in de zoveel tijd heb ik een stagiaire rondlopen die mij komt helpen. Hierbij vind ik het ontzettend leuk om mijn kennis met die persoon te delen.

Mijn visie

Bij Skin Innovations werken we op top niveau met de nieuwste technieken en kennis. We werken met een totaal concept wat kijkt naar inside beauty en outside beauty. Ik ben er van overtuigd als je gezond bent van binnen je dat ook uitstraalt naar buiten. Dus niet alleen met kennis van de huid maar ook van een gezonde leefstijl ben je voor het all in one totaal concept bij Skin Innovations aan het juiste adres. 

Door al deze technieken te combineren met elkaar en een persoonlijk behandelplan op te stellen zorg je voor een gerichte aanpak voor ieder gewenst doel met snel resultaat.

Een kleine sfeerimpressie...