New Care is een voedingssupplementenlijn die er op gefocust is om het beste uit iedere situatie te halen. We willen allemaal zo lang mogelijk actief en vitaal blijven en optimaal kunnen presteren. De voedingssupplementen van New Care helpen je daarmee op weg en bieden een specifieke aanvulling op je dagelijkse voeding. Voor iedereen die bewust met zijn lichaam bezig is, bestaan er supplementen die bij je zullen passen. Of je nu supplementen neemt voor betere sportprestaties, wanneer je ouder wordt of bijvoorbeeld rond je zwangerschap.

Zijn voedingssupplementen echt nodig?

Uit jouw voeding kun je veel vitamines en mineralen halen die je nodig hebt voor een goed functionerend lichaam. Helaas is het niet altijd mogelijk om dagelijks voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Onze voeding bevat bijvoorbeeld een stuk minder vitamines en mineralen dan 20 jaar geleden, door uitputting van de landbouwgrond. Maar ook andere factoren kunnen de oorzaak zijn van een tekort aan vitamines en mineralen. Voor mensen die op zoek zijn om dit tekort aan te vullen, zijn voedingssupplementen een goede oplossing.

De huid

De huid is een reflectie van de algehele gezondheid. Reden genoeg om tekorten aan vitamines en mineralen aan te vullen met supplementen. Maar daarnaast heeft New Care ook supplementen ontwikkeld die gericht zijn op de ondersteuning van de huid.

Ingrediënten

Voor de supplementen is gekozen om zoveel mogelijk natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten te gebruiken. Dit heeft als voordeel dat het lichaam deze ingrediënten herkent en beter kan opnemen. Dit maakt de supplementen nog krachtiger.

Productie

De supplementen worden geproduceerd in Nederland, een land die hoge kwaliteitseisen stelt. New Care beschikt over een gecertificeerd HACCP-systeem en is beschikt daarnaast ook over een gecertificeerd ISO 22000-kwaliteitssysteem.

Een ander voordeel van de productie op Nederlandse bodem is dat er in de samenstelling rekening wordt gehouden met de van nature aanwezige vitaminen en mineralen in Nederland en daarnaast ook wordt gelet op het voedings- en leefpatroon. De voedingssupplementen zijn dus perfect passend.

Productlijnen

De supplementen zijn onderverdeeld in verschillende lijnen. Je hebt een keuze uit: Vitaminen (oranje), Mineralen (donkerblauw), Kruiden (donkergroen), Speciaal (rood), Fyto (lichtblauw) en Bio Plant (lichtgroen).