De vrouw achter het minerale make-up merk is Pauline Youngblood. Haar droom kreeg vorm toen ze als assistent werkte in een kliniek voor plastische chirurgie en dermatologie. Keer op keer hoorde ze patiënten vragen naar natuurlijk ogende make-up. Toen ze merkte wat een grote mark er was voor make-up wat goed dekkend was en ook huidirritatie kon verlichten, werd het merk Youngblood geboren. Een make-up dat natuurlijke, zuivere mineralen en pigmenten, zonder conserveringsmiddelen, een verzachtende werking hebben op de gevoelige huid en het gezicht. Als extra pluspunt aan dit make-up merk zit dat de zuivere mineralen een beschermende eigenschap hebben tegen schadelijk invloeden van zoals de zon, daarnaast werkt de make-up niet verstoppend en veroorzaakt het geen acne! 

Waarom Youngblood?

  • Is zuinig in gebruik omdat maar weinig nodig is voor een transparant tot dekkend resultaat.
  • Bevat titaniumdioxide, wat de huid beschermt tegen de schadelijke invloeden van UVA/UVB straling.
  • Bevat 100% zuivere, natuurlijke mineralen, die zijn bewerkt met behulp van een speciaal proces van verpulvering en laat zich door de extra fijne structuur moeiteloos aanbrengen in elke gewenste dekking.
  • Is duurzaam, comfortabel en is bestand tegen water.
  • Fris, feilloos en stralend, met een natuurlijke glans, zonder ‘masker effect’ en zonder dat de huid te veel gaat glimmen.
  • Is geschikt voor ieder huidtype: de gevoelige, normale, droge of vette huid, maar ook voor een huid met rosacea, acne, hyperpigmentatie, schade door de zon of gesprongen adertjes. De producten zijn zelfs geschikt bij bepaalde allergieën.
  • Bevat geen zinkoxide, de mineralen hebben geen uitdrogend effect.
  • Laat de huid ‘ademen’, verstopt daarom de poriën niet en veroorzaakt geen acne.

Youngblood in 5 stappen

STAP 1: PREPARE

STAP 1+: INBETWEEN AND AFTER

STAP 2: FOUNDATION

STAP 3: COLOR FOR FACE

STAP 4: COLOR FOR EYES

STAP 5: COLOR FOR LIPS

 

Vraag de specialist naar meer informatie over deze stappen. Bij Skin Innovations kan je een touch-up krijgen of een geheel make-up advies. Lees hier meer

youngblood