Ons microneedling merk Genosys hebben wij met veel precisie uitgekozen bij Skin Innovations in Tilburg. Genosys komt uit Zuid-Korea. Zuid-Korea is een wat Frankrijk voor Europa is: een belangrijk beauty/cosmetica land. Dit merk biedt 's werelds beste microneedling apparatuur, klinische huidverzorgingsproducten en ook speciale treatment kits voor thuis. 

Beautygeheim van Genosys

Genosys maakt geen gebruik van gewone microneedling, maar maakt gebruik van het unieke disneedling treatment. Dit is te combineren met alle cosmeticamerken. Bij Skin Innovations raden we aan dat je de producten van Genosys zelf aanschaft of dit in combinatie met de producten van Murad doet. Het disneedling heeft de volgende voordelen: 

  1. Meer resultaat en veiligheid: door de innoverende microneedling rollers kunnen wij jou verzekeren van resultaat en een veilige behandeling. 
  2. Minder pijn: door de diamantvorm van de naalden zorg je ervoor dat de ontvanger van de behandeling minder pijn ervaart. Microneedling is niet geheel pijnloos maar maakt het door de diamantvorm dragelijk. 
  3. Hoger resultaat met minder trauma: door de complete treatment die we bieden bij Skin Innovations kunnen we een hoger resultaat bieden. Omdat deze complete treatment kortere naalden heeft, zal de huid met minder trauma een beter resultaat bereiken.
  4. Betaalbaar: doordat de treatments in balans staan met het resultaat zijn de microneedling behandelingen betaalbaarder dan dat ze vroeger waren. 

Bij sommige huidproblemen bieden wij jou de mogelijkheid om naast een gezichtsbehandeling ook voor een microneedling behandeling te gaan met het product Genosys. Hierbij kunnen wij een nog beter resultaat bereiken. 

Lees hier meer over microneedling bij Skin Innovations in Tilburg.

genosys