Céll Fùsion C, afkomstig uit Korea, ontwikkelt verzorgingsproducten en richt zich met name op het herstel van de huidbarrière. De producten worden geadviseerd door dermatologen, plastisch chirurgen en huidverzorging professionals over de gehele wereld. Dankzij uitgebreide consulten, intensieve behandelingen en hoogwaardige huidverzorgingsprotocollen hervindt de huid haar balans, energie en een gezonde uitstraling. De Céll Fùsion C productlijn biedt oplossingen voor serieuze huidproblemen en ligt daarmee tegen medische verzorging aan.

Hoge concentraties van actieve ingrediënten en de hightech Dual Liposome techniek maken het mogelijk om huidproblemen als acne, atopisch eczeem, couperose en rosacea te verbeteren.

Waarom Céll Fùsion C?

  • Het is vrij van schadelijke emulgatoren, dus geen wash-out effect!
  • Ook vrij van schadelijke conserveringsmiddelen, dus geen beschadiging van de opperhuid!
  • Vrij van schadelijke kleurstoffen, dus geen beschadigingen aan de huid!
  • En vrij van schadelijke geurstoffen, dus geen beschadigingen aan de huid!

CMS technologie

Dankzij de zeer fijne structuur van de ingrediënten en de hoge concentratie van ingrediënten, zijn de producten uitermate effectief. De producten van Céll Fùsion C werken met CMS technologie. Deze technologie zorgt er onder andere voor dat het product werkt in de juiste huidlagen.

Waar staat CMS voor?

CMS staat voor Cel Membraan Structuur. Deze technologie herstelt de huid en zorgt voor behoud. CMS beschermt de gevoelige huid, herstelt de huid van foto-oxidatie en is een antioxidant.

De CMS heeft de mogelijkheid om door te dringen in de huid, zonder dat het kunstmatige geurstoffen, pigmenten en andere stoffen meeneemt. Deze technologie zorgt er ten allen tijde voor dat de activering en stabilisering van ingrediënten gebaseerd zijn op de kenmerken van de huid en een veilige opname.

Céll Fùsion C Expert

Met het nieuwe innovatieve ingrediënt NEO CMS™ wordt Céll Fùsion C Expert vrijgegeven als professioneel merk.

Voor nu hebben we vier verschillende lijnen van de Expert. Dermagenis is om een ​​beschadigde huid te kalmeren en te verjongen, Perfect Shield is om de huid tegen schadelijke omgevingen te beschermen, Barriederm is om de huidbarrière voor een droge huid te versterken, en AC.Treacalm is voor de behandeling van een vette huid en probleemgebied.

NEO CMS ™ verbetert de verzachting van dode huidcellen en verbetert de huid op andere manieren.

Gebaseerd op de medische cosmetische knowhow die de afgelopen 17 jaar is verzameld, heeft Céll Fùsion C de nieuwste formule ontwikkeld die effectieve werkzaamheid, schadelijke ingrediënten en veiligheid van de huid tijdens talrijke klinische onderzoeken uitsluit.

Meer informatie over de gezichtsbehandelingen met Céll Fùsion C vind je hier!