Céll Fùsion C, afkomstig uit Korea, ontwikkelt verzorgingsproducten en richt zich met name op het herstel van de huidbarrière. De producten worden geadviseerd door dermatologen, plastisch chirurgen en huidverzorging professionals over de gehele wereld. Dankzij uitgebreide consulten, intensieve behandelingen en hoogwaardige huidverzorgingsprotocollen hervindt de huid haar balans, energie en een gezonde uitstraling. De Céll Fùsion C productlijn biedt oplossingen voor serieuze huidproblemen en ligt daarmee tegen medische verzorging aan. 

Hoge concentraties van actieve ingrediënten en de hightech Dual Liposome techniek maken het mogelijk om huidproblemen als acne, atopisch eczeem, couperose en rosacea te verbeteren.

Waarom Céll Fùsion C?

  • Het is vrij van schadelijke emulgatoren, dus geen wash-out effect! 
  • Ook vrij van schadelijke conserveringsmiddelen, dus geen beschadiging van de opperhuid!
  • Vrij van schadelijke kleurstoffen, dus geen beschadigingen aan de huid!
  • En vrij van schadelijke geurstoffen, dus geen beschadigingen aan de huid! 

CMS technologie

Dankzij de zeer fijne structuur van de ingrediënten en de hoge concentratie van ingrediënten, zijn de producten uitermate effectief. De producten van Céll Fùsion C werken met CMS technologie. Deze technologie zorgt er onder andere voor dat het product werkt in de juiste huidlagen. 

Waar staat CMS voor? 

CMS staat voor Cel Membraan Structuur. Deze technologie herstelt de huid en zorgt voor behoud. CMS beschermt de gevoelige huid, herstelt de huid van foto-oxidatie en is een antioxidant.

De CMS heeft de mogelijkheid om door te dringen in de huid, zonder dat het kunstmatige geurstoffen, pigmenten en andere stoffen meeneemt. Deze technologie zorgt er ten allen tijde voor dat de activering en stabilisering van ingrediënten gebaseerd zijn op de kenmerken van de huid en een veilige opname.

cell