Beauty Supps is een ondersteunende supplementenlijn die door haar ingrediënt samenstelling een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft. Beauty Supps is ontwikkeld door een Nederlands team met o.a. een voedingsmiddelentechnoloog en een medisch bioloog. Dit team volgt de wetenschappelijke onderzoeken, die overal ter wereld worden gedaan, zeer nauwgezet. Het team van Beauty Supps doet binnen hun organisatie ook onderzoek naar ingrediënten en hun werking.

Veilige 'Supps'

Er is bewust gekozen voor productie in Nederland waardoor de controle op het gebied van hygiëne en zuiverheid van  de ingrediënten optimaal is. Daarnaast behoort de regelgeving in Nederland tot een van de strengste in Europa. Je kiest met Beauty Supps dus voor een veilige aanvulling op je dagelijkse voeding en huidverzorging.

Consultant

De Beauty Supps Consultant die je adviseert (Linzy van Skin Innovations), heeft een intensief opleidingstraject afgerond. Ben je ook in behandeling bij onze salon in Tilburg? Dan zijn wij als geen ander op de hoogte van jouw specifieke huidwensen en algehele huidconditie. De adviezen die je krijgt, gecombineerd met de juiste huidverzorging, behandelingen en voeding, zorgen voor optimaal resultaat.

Waarom en wanneer supplementen nemen?

Uit een onderzoek in Amerika is gebleken dat in de afgelopen 50 jaar onze voedingswaarden in voedsel sterk zijn afgenomen. Vooral in groente, fruit en vlees. Wanneer we volgens de ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) leven, dan krijgen we voldoende voedingsstoffen binnen en zouden we geen voedingssupplementen hoeven te slikken. Helaas is dit in de praktijk toch niet helemaal waar. We eten vaak niet voldoende voedingsstoffen door bijvoorbeeld drukte van ons dagelijkse leven, stress, geen tijd, etc. Om toch voldoende voedingsstoffen binnen te kunnen krijgen hebben wij bij Skin Innovations een merk aangeschaft die ervoor zorgt dat je toch voldoende voedingstoffen binnen kunt krijgen.

DE HUID

Wat heeft Beauty Supps met de huid te maken, vraag je je misschien af? Over de invloed van supplementen op de algehele gezondheid is al veel gezegd en geschreven. Specifieke beauty supplementen, waarmee de huid van binnenuit mooier wordt gemaakt, zijn minder bekend. De SKIN-lijn van Beauty Supps bevatten waardevolle ingrediënten voor je huid zoals hyaluronzuur en vitamine C, die van belang zijn voor de vorming van collageen, wat de huid verstevigt. De SKIN-lijn van Beauty Supps heeft een supplement voor ieder huidtype, vraag je Beauty Supps Consultant naar het juiste advies.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

beauty supps