Het nieuwste merk bij onze schoonheidssalon in Tilburg is het merk: APoEM! APoEM is 100% veganistisch, trouw aan de natuur en gebruikt zo min mogelijk ingrediënten die een slechte impact hebben op het milieu.

Voordelen van APoEM in het kort

APoEM is… 99% natuurlijk
APoEM is… Vegan
APoEM is… Dierproefvrij
APoEM is… Vrij van schadelijke en kunstmatig stoffen
APoEM is… Eco verantwoord
APoEM is… Natuurlijk gecertificeerd

Natuurlijk en transparant

Alle ingrediënten zijn direct vanuit de natuur, denk hierbij aan: plantaardige extracten, bloemenwater en natuurlijke, plantaardige en essentiële oliën!

Geboren als een droom

APoEm is ontwikkeld in 2017 door Paola Gugliotta, oprichter van drie technische en goed presterende cosmeticamerken. Het idee werd geboren toen ze producten voor haar familie wilde creëren. Simpele en toch effectieve producten voor haar familie en de gevoelige huid van baby’s en tienerzonen.

De sleutel tot het merk is gebouwd op de combinatie van aromatherapie en fytotherapie, waarbij het exacte percentage natuurlijke ingrediënten in al hun producten wordt gebruikt. En ervoor wordt gezorgd dat ten minste 99% van natuurlijke oorsprong is.

Op basis van Aromatherapie

Aromatherapie betekend letterlijk: Geurgenezing!

De aromatherapie gebruikt de eigenschappen van chemisch getypeerde essentiële oliën om evenwicht, harmonie en innerlijke balans te herstellen. Aromatherapie is wetenschappelijk gekoppeld aan de productie van endorfines, die verantwoordelijk zijn voor het verbeteren van stress en depressie. Om lichaam en geest in evenwicht te brengen.

Op basis van Fytotherapie

Fytotherapie betekend letterlijk: Plantgenezing!

Deze bouillon is het resultaat van een langzame en natuurlijke transformatie waarbij plantaardige cellen groeien en micro-substanties produceren dankzij gecontroleerde stimulatie. De stoffen omvatten flavonoïden, carotenoïden, enzymen, vitamines, glicosiden en mineralen met een verbeterde biologische beschikbaarheid voor de huid.

Op basis van deze principes biedt APoEM een breed scala van producten voor vrouw, man, kinderen of baby, waarbij het verschil en de specifieke behoeften van elk huidtype worden erkend. Wil je meer informatie over APoEM? Neem dan contact met ons op!