In 5 stappen ben jij een make-up expert!

geplaatst in: Make-Up | 0

Zoals je misschien weet of op onze website hebt gezien, hebben wij ook make-up bij Skin Innovations. En niet zo maar een make-up merk, nee het make-up merk: Youngblood Cosmetics! Dit make-up merk is naast dat het natuurlijk geweldig is ook een mineraal make-up merk, maar dan heb ik nog niet eens gezegd dat het ook een heel makkelijk merk is. Het merk is namelijk opgedeeld in 5 stappen. Zo kan jij bij jezelf in een aantal stappen de ideale look creëren. Bij onze salon in Tilburg willen wij met alle liefde jou dit uitleggen. Wil je het liever zelf proberen? Dan hebben wij de onderstaande stappen inclusief producten die je dan nodig hebt hieronder uitgelegd:

STEP 1: PREPARE

De eerste stap is eigenlijk om de huid voor te bereiden voor de make-up. Zo blijft de make-up beter zitten en zorg je er voor dat de huid niet verstopt raakt. Belangrijke stap dus! Je hebt bij Youngblood Mineral Cosmetics verschillende opties die je kunt doen wanneer je de eerste stap gaat doen. Wij hebben voor het gemak per stap 1 product gepakt waarvan wij overtuigd zijn dat het voor een geweldige look zal zorgen. Bij de eerste stap, PREPARE, gebruiken wij de Mineral Primer van Youngblood.

De Mineral Primer is een lichte, zijdezachte primer. Deze bevat vitamine A, vitamine E en mineralen, die de huidcellen helpen beschermen, de collageenproductie bevorderen en de gespannen huid helpen herstellen. Bekijk het onderstaande filmpje om precies te zien hoe dit in zijn werk gaat!

STAP 1+: INBETWEEN & AFTER

Oké eigenlijk zijn er 6 stappen. Maar deze hoort nog wel een beetje bij stap 1. Maar goed zo noemt Youngblood het dus we houden gewoon aan wat de expert zeggen. Stap 1+ is er om de huid te beschermen, te voeden en de vochtbalans op peil te houden. JA dat kan dit product allemaal! Het sluist niet alleen wanneer je het opsprayt vitamines naar binnen, nee de gehele dag! Je brengt dit product aan na het reinigen van de huid en ook nadat je foundation hebt opgesmeerd (volgende stap). Zo blijft je make-up de hele dag perfect zitten zonder dat je de huid verstopt. En wat is dit product dan: Minerals in the Mist! 

make-up

STAP 2: FOUNDATIONS

En dan de volgende stap. De stap waar eigenlijk veel fout kan gaan wanneer je de verkeerde producten gebruikt of wanneer je gewoon niet zo goed weet hoe je dit moet doen. We gaan het nu hebben over de Liquid Mineral Foundation van Youngblood een product wat eigenlijk in ieder make-up tasje hoort te zitten. Waarom? Het is een zijde zachte foundation die werkt als een concealer, foundation en poeder! Check hieronder hoe je dit product het beste kunt aanbrengen!

STAP 3: COLOR FOR FACE

Dan, gaan we kleur aanbrengen op het gezicht! Een beetje een gezonde kleur voor de wangetjes en jukbeenderen. Dit doen we met de Pressed Mineral Blush. Dit product zorgt voor een natuurlijke, transparante en frisse gloed voor de wangen. Dit product is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Welke kleur roze wil jij op je wangen?

make-up

STAP 4: COLOR FOR EYES

En nu begint het echte werk, nee grapje, we zijn bijna klaar! Make-up bij je ogen moet gewoon goed zitten, wanneer je je ogen echt wilt laten stralen. Dus hiervoor kan je een oogschaduw gebruiken, maar voor nu hebben we even de mascara van Youngblood gepakt: Mineral Lengthening Mascara: een mascara die geen enkele wimperhaar overslaat. Deze mascara geeft de wimpers volume en zorgt ervoor dat het lijkt alsof je wimpers langer zijn dan normaal. Zo krijg je prachtige sterke wimpers die ook nog eens gehydrateerd worden!

make-up

STAP 5: COLOR FOR LIPS

Final step: de lippen. Nu denk je misschien aan een knalrode lippenstift of aan een super glansende lipgloss. Niet echt iets waar ik persoonlijk van hou. Ik hou er meer van dat mijn lippen op een natuurlijke manier er goed uitzien. Dus dat ik de lippen net iets meer roze maak dan normaal. Dit doe je met de lippenstiften van Youngblood en dat ziet er dan als volgt uit:

make-up

Nu ben jij ook een make-up expert!

Nou dat waren de stappen van Youngblood! Zoals je hierboven kunt zien zijn er verschillende opties die je kunt kiezen binnen iedere stap! Er zijn zoveel producten van Youngblood dat ik je al de producten even bespaard heb. Maar wanneer je naar een Youngblood specialist gaat kan zij jou de basic producten geven die ervoor zorgen dat jij er stralend uit zult zien voor elke gelegenheid!

Wil je een afspraak maken voor een Touch-Up met de Youngblood make-up? Dan kan dat bij onze salon in Tilburg! Maak hier een afspraak!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *