Wat is de Genosys DermaFix Pen?

geplaatst in: Genosys, Huidverbetering, Microneedling | 0

Voordat je naar een salon gaat is het belangrijk om te weten wat deze salon allemaal kan, niet alleen qua resultaat maar ook wat voor apparatuur zij hebben. Bij Skin Innovations in Tilburg hebben ze iets wat heet de DermaFix Pen. Deze Pen zorgt voor de volgende resultaten:

 

pen

Ben je nu geïnteresseerd geraakt in deze Pen? Lees dan verder!

Wat is de DermaFix Pen?

De DermaFix Pen is gemaakt door het merk Genosys. Genosys is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met microneedling. Microneedling in het kort: het minuscuul beschadigen van de huid zodat er kanaaltjes ontstaan die ervoor zorgen dat je huid actieve ingrediënten van producten beter kan opnemen.

Wanneer gebruik je de DermaFix Pen?

Dit kan je eigenlijk (wanneer je boven de 18 bent) altijd doen. Wanneer je bijvoorbeeld je gezichtsbehandeling net even die extra boost wilt geven kun je dit toevoegen aan je behandeling. Of je doet het als losstaande behandeling dat kan natuurlijk ook. Vind jij bijvoorbeeld dat je veel kraaienpootjes hebt dan kun je de Pen inzetten om dit specifieke probleem extra aan te pakken. Deze behandeling valt niet onder plastische chirurgie en is geheel tot bijna pijnloos. Ook duurt het niet lang voor de huid om te herstellen dus kan je de DermaFix Pen eigenlijk altijd gebruiken voor NOG beter resultaat!

Resultaten met de DermaFix Pen

  • Verbetert het natuurlijke wondhelingsproces van de huid;
  • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine;
  • Verbetert acne littekens;
  • Maakt de huid helderder en lichter;
  • Verbetert fijne lijntjes en rimpels;
  • Verstevigd en geeft de huid een lift;
  • Verbeterd littekens;
  • Verbeterd striae.

Conclusie

De DermaFix Pen die in onze salon wordt gebruikt is een geautomatiseerd microneedling apparaat. In vergelijking met andere apparaten heeft de Pen meer en fijnere naalden. De naalden zijn gemaakt van diamant en zijn diepte verstelbaar. Het apparaat heeft de vorming van een pen (vandaar de naam). Met behulp van een vooraf ingestelde frequentie kunnen we loodrechte gaatjes maken in de huid. De Pen zorgt ervoor dat de naalden precies zo diep de huid indringen als nodig is. Het gevolg hiervan is dat deze therapie effectiever is dan alternatieven. De Pen maakt dan ook alleen kanaaltjes in de huid zonder schade aan het behandelde gebied te veroorzaken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *