Wat is Led Lighty Therapie? En krijg ik hierdoor de perfecte huid?

geplaatst in: Genosys, Huidproblemen, Huidverbetering | 0

Vampiere behandelingen, microstroom behandelingen, infraroodsauna’s, cryo-therapie – de populaire doorbraken van het recente verleden. Hierbij zag je LED-therapie waarschijnlijk als eerst verschijnen! In de vorm van de seriemoordenaar-lijkende maskers dat Jessica Alba en de helft van de Kardashians lieten zien op social media. Maar wat is LED-therapie eigenlijk? En belangrijker misschien nog, krijg ik hierdoor de perfecte huid?

LED-therapie

De NASA gebruikte deze technologie als eerst!

LED of Light Emitting Diode-therapie bestaat al tientallen jaren. De NASA gebruikte deze technologie in plantengroei-experimenten aan boord van de Space Shuttle in de jaren 80! Het vond in de ontwikkelingen van de huidverbetering zijn weg als een hoogwaardige huidverbeterende behandeling. Voor huidproblemen zoals acne, fijne lijntjes en dofheid is het perfect! Het is niet echt een wonder, omdat zoals de meeste dingen waarbij NASA betrokken is, het een effectieve behandeling is. Maar hoe kan dit futurisch ogend masker dat eenvoudigweg licht op je schijnt zo een SKIN SAVER zijn?

LED-therapie

De resultaten van LED-Therapie

Wanneer het consequent gebruikt wordt, wordt er aangenomen dat op lange termijn de LED-lampjes op verschillende dieptes in de huid doordringen. Hierdoor ontstaan verschillende reacties in de huid zoals het bestrijden van acne veroorzakende bacteriën en een vermindering van rimpels. De meest voorkomende LED-lampjes voor huidverzorging zijn blauw en rood, hoewel er ook roze en wit zijn.

De verschillende kleuren

Blauw licht doodt bacteriën die acne veroorzaken. Terwijl rood juist de productie van collageen stimuleert en helpt het natuurlijke genezingsproces van de huid te versnellen. Dit maakt LED-therapie bijvoorbeeld een perfecte optie om donkere vlekken te verminderen. Wit licht, wordt gezien als het diepste licht die ontstekingen in de huid kan verminderen. Het klinkt een beetje als magie, maar er zijn talloze studies die LED-therapie voor huidverbetering ondersteunen!

LED-therapie als toevoeging in je behandeling

LED-therapie is perfect om toe te voegen aan het einde van je gezichtsbehandeling. Zo werken de producten die er zojuist gebruikt zijn in de gezichtsbehandeling nog beter en ga je met een frisse gloed de deur uit! LED-therapie is perfect voor verschillende huidproblemen denk aan: acne, acne littekens, het opbouwen van collageen en om de huid in het algemeen gezonder te maken.

Hoe voelen de LED-lampjes?

Ziet het er een beetje claustrofobisch uit? Geen paniek, de LED-therapie is eerder ontspannend dan verstikkend. De LED-lampjes voelen warm aan op de huid, maar zullen niet zorgen voor een verbrande huid.

De perfecte huid?

Wanneer de LED-therapie wordt toegevoegd na je gezichtsbehandeling en op lange termijn zal worden gedaan zul je sneller resultaat gaan zien dan wanneer je het houdt op ‘alleen’ gezichtsbehandelingen. Natuurlijk krijg je dan ook resultaat, maar niet zo snel als wanneer je hier LED-Therapie bij gebruikt!

Meer informatie of de Led Light Therapie die wij bij Skin Innovations gebruiken vind je hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *