5 tips tegen een vermoeide huid!

geplaatst in: Huidverbetering | 0

Vanmorgen toen ik wakker werd keek ik naar buiten, en toen was het heel hard aan het regenen.. Getver, dacht ik. Daarna keek ik in de spiegel en zag ik tot mijn teleurstelling dat mijn gezicht er ontzettend vermoeid uitzag. Dubbel getver! Past mijn gezicht zich aan aan het slechte weer of zo? Ik ben namelijk super vroeg naar bed gegaan vandaag. Nadat ik mijn dagelijkse routine heb gedaan: douche, tanden poetsen, mijn haar, mijn gezicht ben ik achter mijn laptop gaan zitten en heb ik direct in Google ingetoetst: “hoe kom ik van mijn vermoeide huid af”. De beste tips heb ik verzameld en wil ik graag met jullie delen:

  • Slapen en meer ontspannen: een best voor de hand liggende tip, maar voor mij helpt de tip vooral dat ik meer moet ontspannen. Slapen doe ik gemiddeld 7 uur per nacht (redelijk oké) maar het ontspan gedeelte heb ik niet veel. Ik ren van hot naar her, waarschijnlijk herkenbaar voor de meeste. Het word dus tijd dat ik een avond voor mezelf in ga plannen zodat ik en ook mijn huid eens lekker kan ontspannen. Lekker half uurtje in bad liggen, met een boek op de bank, etc. Het hoeft ook niet lang te zijn, het gaat erom dat je even dat momentje voor jezelf pakt! Wanneer je zelf namelijk meer ontspant zal je dit ook terug gaan zien in je huid.
  • Gebruik veel vitamines: vitamine A is een bewezen ingrediënt wat kan helpen tegen huidveroudering. Vitamine A zorgt ervoor dat je cellen gaan vernieuwen en dat dode huidcellen zich niet kunnen opstapelen. Hierdoor zal de huid er sterk en stralend uit gaan zien! Dus check dit even in je huidverzorgingsproducten! Naast vitamine in je huidverzorging kun je ook supplementen gebruiken die je huid extra kunnen ondersteunen (Beauty Supps). Daarnaast kan je ook denken aan vitamine zoals groene thee, broccoli of blauwe bessen!
  • Exfoliëren: het scrubben van de huid is heel erg belangrijk! Dit komt best vaak terug in onze blogs. Waarom? Nou, omdat scrubben ervoor zorgt dat de dode huidcellen, die als een laagje op de huid liggen, van de huid worden gehaald. Dit zet een celvernieuwend proces in werking zodat de huid er altijd stralend uitziet! Het is dus belangrijk dat je eens in de week (luister naar het advies van de specialisten) je huid scrubt. Zo zul je zien dat de huid na het scrubben weer een gezond kleurtje krijgt, waardoor je er ook minder moe uit zal zien.
  • Camoufleren: nog een goede optie als je huid er vaak erg moe uitziet of dat je wallen bijna bij je kin komen… Dan kan je natuurlijk altijd kiezen voor make-up! Het is belangrijk dat je hierbij wel de juiste kleur gebruikt en ook make-up wat de huid niet gaat verstoppen. Anders ben je nog verder van huis…
  • Gezichtsbehandeling: niets is beter dan de huid volledig te laten ontspannen bij een schoonheidsspecialiste (en dan het liefst bij ons in Tilburg ;)). Het effect van een gezichtsbehandeling is veel groter dan wanneer je thuis een maskertje aanbrengt en de huid scrubt. Een schoonheidsspecialiste gaat dieper de huid in. Wanneer je aangeeft dat je last hebt van een vermoeide huid kunnen ze vaak ook nog een extra boost aan de huid geven. Vraag hierbij je specialist om meer informatie!

Conclusie

Dus wil je af van de vermoeide huid? Zorg er dan voor dat je bovenstaande tips volgt! Wil je meer weten over de supplementen die ervoor kunnen zorgen dat de huid mooi wordt van binnenuit? Lees hier dan meer over Beauty Supps.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *