Bij Skin Innovations in Tilburg hebben wij een oplossing voor alle huidproblemen. Geen enkele huid is hetzelfde en daarom is het belangrijk dat iedere huid een eigen behandelplan krijgt, zodat een huidprobleem zo goed mogelijk kan worden aangepakt. De eerste stap die we zullen gaan ondernemen is: samen naar de huid te gaan kijken. Wat zijn jouw wensen en behoeftes op het gebied van de huid. Waar zou jij graag aan willen werken? Dit bespreken we in een intakegesprek.

Intakegesprek

Weet u niet zeker wat voor een huidprobleem je hebt? Geen probleem! Wij, bij Skin Innovations, kunnen door middel van een intakegesprek vaak direct zien wat voor huidprobleem je hebt en wat hier de beste oplossing voor zou zijn. Het is belangrijk dat we de behandeling persoonlijk maken, want zo werkt de behandeling het beste en zul je het snelst resultaat zien. Onderstaand zie je voorbeelden van huidproblemen.

Acne

Acne en onzuivere huid

pigment

Rimpels en lijntjes

droge huid

Droge huid

rode huid

Rode en gevoelige huid

Pigmentvlekken Tilburg

Pigment of ouderdoms vlekken

Gezichtsbehandelingen

Bij onze salon in Tilburg hebben wij verschillende behandelingen die specifiek op jouw huidprobleem kunnen worden aangepast. Er zijn een aantal bekende huidproblemen: acne, onzuivere huid, rimpels, lijntjes, droge huid, rode huid, gevoelige huid, pigmentvlekken en/of ouderdomsvlekken. Deze huidproblemen kunnen wij voor jou oplossen! Je kunt hiervoor online een afspraak maken, of ons even bellen.

Wilt u meer weten over onze gezichtsbehandelingen bij onze salon in Tilburg? Lees dan hier meer. Heb je interesse in andere behandelingen? Kijk dan hier welke behandelingen wij nog meer aanbieden.

huidproblemen