Bij Skin Innovations in Tilburg kan je naast zelf een overheerlijke behandeling krijgen, deze behandeling ook aan iemand geven! Je kunt cadeaubonnen bij ons aanschaffen voor elk gewenst bedrag!

Dus ben je opzoek naar een leuk cadeau voor familie, vrienden en of collega's? Dan ben je bij onze schoonheidssalon aan het goede adres!

TIP: Wist je dat je naast een cadeaubon voor behandelingen je ook een cadeaubon kunt geven zodat ze bij ons minerale make-up kunnen kopen! Of supplementen die ondersteunen in de voeding! 

cadeaubonnen

Cadeaubon bestellen

Wanneer je de cadeaubon bij ons komt ophalen laat dit dan even van tevoren weten zodat wij de bon voor jou kunnen klaarleggen zodat je niet lang hoeft te wachten!

Wij kunnen ook de cadeaubon naar je huis sturen, hier zijn wel verzendkosten aan verbonden. Hierbij horen we graag welk bedrag er op de cadeaubon moet komen te staan, voor wie de bon is en natuurlijk van wie de bon is. Wij sturen de cadeaubon wanneer we het bedrag op onze rekening hebben ontvangen. Wij zullen jou het rekeningnummer sturen wanneer je ons een mail hebt gestuurd met de informatie die wij nodig hebben. 

Stuur een mail naar info@skininnovations.nl of bel ons op 013 591 37 18.