Het verschil tussen botox en natural face lifting!

geplaatst in: blog | 0

Zoals je misschien al langer weet doen we bij Skin Innovations in Tilburg Natural Face Lifting. Natural Face Lifting zegt in principe al genoeg, het is een Face Lift. Maar als ik denk aan Facelift dan denk ik toch eerder aan botox of aan fillers of iets dergelijks. Wat is hier dan het verschil? Om dat uit te leggen zullen we je een kleine uitleg geven van Natural Face Lifting en ook Botox.

Natural Face Lifting

De Natural Face Lifting techniek is een innovatieve, huidverjongende massage waar gebruik wordt gemaakt van o.a. lymfedrainage, Zweedse massage en diverse technieken uit de bindweefselmassage. Natural Face Lifting zorgt ervoor dat huidverslappingen en verouderingen in het gelaat, hals en decolleté verminderen.

Natural Face Lifting is in het kort gezegd een massagemethode. Je kunt het ook wel een verjongingskuur noemen voor zowel mannen als vrouwen. De combinatie van de kneedtechnieken zorgt ervoor dat de huid op een natuurlijke manier wordt gelift!

Botox

Veel mensen weten vaak al wat Botox is, maar even voor de opfrisser, of voor de mensen die het niet weten! Botox is een merknaam voor Botuline Toxine. Botox heeft twee effecten:

 1. Het zorgt ervoor dat de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren niet meer mogelijk wordt gemaakt. Hierdoor neemt de werking van de spieren af of komt volledig stil te liggen. Botox wordt in kleine hoeveelheden en sterk verdund, geïnjecteerd in de spiervezels die zorgen voor lijntjes en rimpeltjes in het gelaat. Na enkele maanden zullen de spieren weer volledig herstellen. Dit is ook waarom je Botox altijd moet blijven herhalen.
 2. Botox blokkeert de werking van zenuwen die zorgen voor het zweten van het lichaam, zo wordt er voorkomen dat de klieren zweet produceren.

Wat is nu het verschil?

En dan komen we aan bij de vraag die we eigenlijk vanaf het begin af aan al willen weten. Wat is het verschil tussen botox en natural face lifting? Beide methodes zijn er om rimpels te verminderen. Maar welke moet ik kiezen?

We hebben even een tabel voor jullie gemaakt om zo duidelijk aan te geven wat het verschil is tussen deze twee methoden:

Botox Natural Face Lifting
 • Je rimpel vermindert zich d.m.v. een geïnjecteerd vloeistof
 • Je rimpel vermindert d.m.v. een massage
 • Het effect is tijdelijk
 • De huid wordt voor langere termijn verbeterd
 • Je spieren in het gezicht worden verlamd, hierdoor kan het zijn dat je mimiek verliest in het gezicht
 • De spieren in je gezicht worden versterkt, zo behoud je juist je mimiek
 • De bovenliggende huid ligt stil, omdat de onderste huidlaag is verlamd. Hierdoor zal ook de bovenste huidlaag sneller verouderen en verslappen
 • De doorbloeding van zowel de bovenste als de onderste huidlaag wordt verbeterd. Hierdoor zal de huid er jong en stevig uitzien.
 • Kan een onnatuurlijke uitstraling geven
 • Geeft altijd een natuurlijke uitstraling
 • Prijzen zijn vanaf € 69,00
 • Prijzen zijn vanaf € 50,00

 

De conclusie die we uit bovenstaande punten kunnen halen is dat ja beide methode zijn voor het verminderen van rimpels, maar Natural Face Lifting is én natuurlijker én zal er niet voor zorgen dat de huid er zonder (natural face lifting) slechter uit zal gaan zien.

Wil je meer informatie over Natural Face Lifting lees dan hier verder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *