Redenen om jezelf te verwennen met een gezichtsbehandeling!

geplaatst in: blog | 0

Wanneer je jezelf nog nooit hebt getrakteerd met een gezichtsbehandeling, dan heb je geen idee wat je mist. Stel je voor, tijd voor alleen jezelf, even niet denken aan je kinderen, werk of ander stress van het dagelijkse leven. Maar naast dat een beetje YOU time al voldoende reden is om langs te komen voor een gezichtsbehandelingen, hebben wij nog veel meer redenen om jou te overtuigen. 

Het enige wat je hoeft te doen is achterover liggen in een stille ruimte, met rustgevende muziek, terwijl een specialist jouw gezicht en nek onder handen neemt! Je kunt je niet voorstellen hoeveel stress je vasthoudt in jouw nek en gezicht…

Specialist

Hoe goed jij jezelf ook verwent met een gezichtsbehandeling bij je thuis, het zal nooit zo worden als bij een specialist. Een gezichtsbehandeling zou deel uit moeten maken van jouw huidverzorgingsroutine, om jouw huid in topconditie te houden. 

Advies

Een ander voordeel dat je naar een specialist gaat, is dat zij je een professioneel advies kan geven. Jouw huid kan op deze manier geanalyseerd worden en een persoonlijk product- en behandelplan kan worden samengesteld. Samen met je specialist kun je huidproblemen aanpakken en de huid verbeteren. 

Bloedcirculatie

Gezichtsbehandelingen helpen om de bloedcirculatie in de huidlagen te stimuleren. Deze verbeterde bloedsomloop geeft de huid een gezonde gloed en zorgt ervoor dat de cellen beter kunnen worden voorzien van voedingsstoffen en water. 

Anti-aging

We kunnen het helaas niet voorkomen: huidveroudering. Maar we kunnen dit proces wel vertragen en vroegtijdige huidveroudering voorkomen. Door regelmatig langs te komen voor een gezichtsbehandeling voorkom je vroegtijdige huidveroudering! De gezichtsspieren worden gestimuleerd en actieve ingrediënten zullen de huid verbeteren. 

Hydratatie

Tijdens de gezichtsbehandeling wordt de huid gehydrateerd. Bovendien worden dode huidcellen verwijderd, waardoor de huid de voedingsstoffen ook daadwerkelijk beter kan opnemen. Een goed gehydrateerde huid doet wonderen voor de uitstraling. 

Oneffenheden

Gezichtsbehandelingen helpen om af te komen van oneffenheden en daarnaast worden opgebouwde oliën verwijdert om zo een gezonde PH balans te krijgen. Dit zorgt voor een jeugdige uitstraling. 

Stress

Wist je dat stress één van de oorzaken is van vroegtijdige huidveroudering? En gezichtsbehandelingen zijn de perfecte manier om eens heerlijk te ontstressen. 

Skin Innovations Tilburg

Bij Skin Innovations in Tilburg ben je op het goede adres voor een overheerlijke, huidverbeterende gezichtsbehandeling!  Hebben we je al overtuigd? Neem dan eens een kijkje naar ons aanbod. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *