De ontspanningsmassage die ook de huid verbetert!

geplaatst in: blog, Natural Face Lifting | 0

Er zijn verschillende soorten massages die je kunt krijgen bij een schoonheidsspecialiste. Denk aan een lichaamsmassage, nek/rug, bindweefsel, hotstone, shiatsu en zo kan ik nog wel een tijdje door gaan. De massages die ik heb opgenoemd leggen de focus vooral op ontspanning en dit is natuurlijk heel erg belangrijk. Maar wat als ik je zou vertellen dat er ook een ontspanningsmassage bestaat die tegelijkertijd ook de huid verbetert! Dan zouden we dit allemaal willen doen, toch?

Wat is een ontspanningsmassage?

Een typische ontspanningsmassage is een massage met olie waarbij de spieren zachtjes worden gekneed. Door deze beweging zullen de spieren ontspannen en de bloedsomloop in de huid verbeteren. De main-focus van de ontspanningsmassage is ervoor zorgen dat je spieren ontspannen zodat je heerlijk ONTSPANNEN de salon uitloopt. Maar wat als ik je zou vertellen dat er een ontspanningsmassage bestaat die ook de huid verbetert….

Ontspanningsmassage

Werkt dit ook op het gezicht?

Omdat we nou eenmaal een salon voor huidverbetering zijn leggen we de focus in dit artikel op het gezicht. Een ontspanningsmassage kan vele voordelen bieden voor het gezicht. En dan niet alleen ontspanning… Wanneer je de juiste massagetechnieken op het gezicht uitvoert kan het ook zorgen voor een afvoer van afvalstoffen: wat direct leidt tot een gezicht die straalt. Het kan zorgen voor minder rimpels en lijntjes! Dat klinkt wel als muziek in de oren, maar weet dat alleen een ontspanningsmassage niet kan zorgen voor een verbetering van de huid. Hier heb je een speciale techniek voor nodig, namelijk: Natural Face Lifting.

Massage gezicht

Wat is Natural Face Lifting?

Hou jij niet van een Face Lifting met naalden, denk aan botox of fillers? Dan is dit de beste gelijkwaardige behandeling: Natural Face Lifting. Natural Face Lifting is een massagetechniek die dieper gaat dan alleen ontspanning. Je kunt het ook wel een manuele verjongingskuur noemen voor het gezicht, de hals en decolleté! Door een combinatie die gemaakt wordt van intensieve massagetechnieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. Al na 1 behandeling zie je dat de huid een frisse nieuwe look krijgt.

Het mooie aan deze techniek is dat je jouw eigen gezichtsuitdrukkingen blijft behouden want het is niet zoals botox of fillers dat jouw gezicht contour veranderd.

Natural Face Lifting

Een ontspanningsmassage die ook de huid verbetert!

Dus we kunnen wel stellen dat Natural Face Lifting een ontspanningsmassage is die ook nog eens de huid verbetert. Eigenlijk sla je twee vliegen in één klap, zoals ze dat mooi zeggen. Wil je meer informatie over Natural Face Lifting bij onze schoonheidssalon in Tilburg? Lees dan hier meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *