Maak kennis met New Care! De voordelen van voedingssupplementen

geplaatst in: blog | 0

Wil jij jouw gezondheid ondersteunen, je energielevels laten toenemen, jouw humeur een boost geven en chronische gezondheidssymptomen helpen verbeteren? Dan is het essentieel om dagelijks voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Alhoewel jouw voeding de beste manier is om deze voedingsstoffen binnen te krijgen, is dit niet altijd mogelijk. Voedingssupplementen zijn dan de perfecte oplossing om tekorten in jouw dagelijkse voeding binnen te krijgen. Bij Skin Innovations introduceren wij New Care!

De waarheid over voedingssupplementen

Het lichaam heeft essentiële vitamines en mineralen nodig om te kunnen functioneren. Zonder vitamines en mineralen, zou jouw spijsvertering niet werken, zal jouw hart niet kloppen en zullen je botten niet stevig genoeg zijn. Kortom: ze zijn onmisbaar! Zoals ik hierboven al heb vermeld is voeding de beste manier om deze binnen te krijgen. Denk aan voeding als: groenten, fruit, volkoren, proteïnen en onverzadigde vetten. 

Helaas is het bijna onmogelijk om dagelijks voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan vitamine D, de enige vitamine die het lichaam zelf aanmaakt door middel van de zon. In Nederland is dit in de winter veel lastiger. Voedingssupplementen zouden dan in dit geval een goede aanvulling zijn voor de gezondheid. 

Bovendien zitten er in als gevolg van de uitputting van landbouwgronden veel minder vitamines en mineralen in onze voeding dan bijvoorbeeld 20 jaar geleden. Dit maakt het moeilijker om genoeg vitamines en mineralen binnen te krijgen. De voedingssupplementen zijn daarom perfect om deze tekorten aan te vullen. 

Voedingssupplementen voor iedereen

Voedingssupplementen zijn voor iedereen geschikt. Ook voor gezonde mensen, die alsnog niet voldoende vitamines en mineralen uit hun dagelijkse voeding halen. Maar voedingssupplementen zijn ook perfect voor de zogenoemde risicogroepen. Denk aan ouderen die zeker zouden kunnen profiteren van de aanvulling van hun vitamines en mineralen. Maar ook zwangere vrouwen kunnen hun voordeel halen uit het nemen van voedingssupplementen. 

Nieuw bij Skin Innovations

Naast onze voedingssupplementen Beauty Supps, introduceren wij nu ook New Care Supplements bij Skin Innovations! De supplementen van New Care zijn ontwikkeld om je te helpen om optimaal te kunnen presteren en het beste uit iedere situatie te kunnen halen. We willen natuurlijk allemaal zo lang mogelijk actief en vitaal blijven. 

De supplementen bieden een specifieke aanvulling op de dagelijkse voeding, afhankelijk van jouw levensstijl en wensen. De supplementen bestaan zoveel mogelijk uit natuuridentieke ingrediënten, zodat het lichaam ze kan herkennen en goed opneemt. Omdat de supplementen worden geproduceerd op Nederlandse bodem, wordt er bij de productie rekening gehouden met de van nature aanwezige vitaminen en mineralen en het voedings- en leefpatroon. 

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op. Linzy adviseert jou graag en kan alle vragen over de verschillende supplementen voor jou beantwoorden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *