De voordelen van natural face lifting

geplaatst in: Natural Face Lifting | 0

De Natural Face Lift Massage is meer dan alleen een ontspannende massage. Deze techniek wordt gebruikt om het gezicht te liften, zonder dat er naalden, machines of andere elektrische apparatuur aan te pas komt. Het enige wat dus overblijft zijn de handen van de specialist, die jouw een massage geven. Maar de vraag is natuurlijk, wat deze massage voor jou kunt betekenen. Kan het op tegen een echte facelift? Wij geven je vijf redenen waarom deze behandeling zeker de moeite waard is.

  1. Traint de spieren in het gezicht

De spieren in het gezicht worden getraind. Zie de behandeling als een workout voor het gezicht. Alle bewegingen en kneedtechnieken die gebruikt worden tijdens de behandeling liften en tonen de spieren in gezicht. 

  1. Verbetert de bloedsomloop

De behandeling geeft de bloedcirculatie in het gezicht een boost. De verbeterde bloedsomloop zorgt ervoor dat zuurstof en voedingsstoffen beter vervoerd kunnen worden naar de cellen in het gezicht. Dit resulteert in een enorme verbetering van de huidteint, helderheid en kwaliteit van de huid. 

  1. Voert giftige stoffen af

De behandeling zorgt ervoor dat giftige stoffen worden afgevoerd uit het gezicht. De huid wordt hierdoor helderder en zal meer gaan stralen. Deze afvoer van giftige stoffen zorgt er daarnaast voor dat wallen worden verminderd en de ogen minder dik worden. De ogen worden direct minder dik!

  1. Ontspanning

Naast de huidverbeterende eigenschappen van de behandeling is het ook nog eens een heerlijk ontspannen behandeling. De zachte, maar specifieke massagegrepen hebben een verzachtend effect op het zenuwstelsel.  

  1. Voordelen van een massage

Naast de specifieke voordelen van de natural face lifting massage, heeft een massage in het algemeen ook nog eens voordelen. Zo kan een massage de kwaliteit van je slaap verbeteren, het immuunsysteem een boost geven, het lichaam laten ontspannen en het energielevel en concentratie level verbeteren. 

Natural face lifting Tilburg

Bij onze schoonheidssalon in Tilburg kun je terecht voor deze TOP behandeling! Wil jij meer informatie over deze behandeling? Klik dan hier voor meer informatie. Bij Skin Innovations in Tilburg staat huidverbetering en huidverjonging centraal. Kom langs bij ons om deze behandeling ook zelf te ervaren. Dus waar wacht je nog op?! Bel ons of maak een afspraak online.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.