In de spotlight: TECHNOCEUTICALS! Herstel en verbeter de huid…

| 0

Geldig in de maanden augustus & september 2020!

Deze zomer hebben wij een hele leuke actie voor jullie… Behandel jouw huid als een professional met Technoceuticals! Deze herstelende en verbeterende formule is perfect voor iedereen die zijn/ haar huid wilt verzorgen. Wil je meer weten over dit fantastische product van Murad Skincare? Lees dan snel verder:

Tot 50% korting op Technoceuticals

In de maanden augustus en september koop jij het product voor slechts € 99,50 (in plaats van € 155,00). En bij aankoop van zowel een crème en een serum ontvang je zelfs 50% korting op het product. Je betaalt dan slechts € 77,50 voor het product.

De producten

De Technoceuticals producten bieden innovatieve oplossingen voor specifieke huidproblemen en helpen om cellulaire uitdroging tegen te gaan. De producten zijn perfect voor een rijpere huid. Ze reactiveren en corrigeren huidcellen en voorkomen zichtbare tekenen van veroudering.

Brightening Boost – verbetert de uitstraling van de huid door pigmentatie, donkere plekken en dofheid te minimaliseren.

Clarity Control – effectief in het verminderen van puistjes, grove poriën en een glimmende huid.

Wrinkle Solution – versterkt de veerkracht tegen veroudering door fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren.

In het kort, bieden de technoceuticals de volgende resultaten:

  • Pakt bron van huidveroudering aan;
  • Versnelt huidverbetering;
  • Geeft meer resultaat uit de behandeling;
  • Verbetert zuurstof opname;
  • Verhoogt energie in de huidcel;
  • Biedt lange termijn resultaten;

Linzy vertelt

“Welkom bij Skin Innovations. Ik wil jullie graag iets meer gaan vertellen over de Technoceuticals. Dit is het product van de maanden augustus en september. De Technoceuticals is het neusje van de zalm bij Dr. Murad. Hierin zit het belangrijke ingrediënt reactive cell technology. Reactive cell technology zorgt ervoor dat de huidcel van binnenuit wordt gestimuleerd. De cellen gaan meer zuurstof aanmaken, collageen wordt gestimuleerd en elastine wordt meer aangemaakt door de huid. Waardoor we op een langere termijn een mooie huid krijgen. In Technoceuticals hebben we drie verschillende soorten, we hebben de Wrinkle, de Brightening en de Clarity. Deze drie producten zorgen ervoor dat pigment wordt verminderd, lijntjes en rimpeltjes worden verminderd en acne wordt verminderd op de huid.”

technoceuticals

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.