STRALEND gedurende het hele jaar!

| 0

Geldig in de maanden oktober en november 2020

Laat de huid verzorgen en verwennen bij ons in de salon en plan ook voor bij jou thuis een verwenmomentje in met onze nieuwste aanbieding. Wij zorgen wel dat jouw huid het gehele jaar door zal stralen, met onze huidverbeterende behandelingen en producten!

Radiate, Rejuvenate & Glow

Kom nu voor een Radiate & Rejuvenate behandeling en ontvang de APoEM Replenishing Glow Mask voor thuis cadeau. Normaal betaal je € 195,- nu betaal je slechts € 125,-. De aanbieding is geldig in de maanden oktober en november.

Radiate & Rejuvenate

Tijdens deze behandeling halen we alles uit de kast voor het allerbeste resultaat voor de huid. We gaan samen aan de slag. We kiezen de allerbeste methode die bij jouw huidwensen past. Waar nodig werken we met diverse peelingen, bindweefsel technieken en/of apparatuur. Alles voor echt het allerbeste resultaat voor de huid.

Gezichtsbehandeling inclusief: Natural Face Lifting (of); Microneedling (of); So Up Reloaded treatment (of); Retinol behandeling. Lees meer. 

Replenishing Glow Mask

De Replenish Glow Mask van APoEM is een natuurlijk masker die de huid voedt en bovendien de glans van de huid stimuleert. Ingrediënten als olijfolie, rozemarijn, heilige distel verzorgt en beschermt de huid. Het product is perfect voor een droge en gevoelige huid. Lees meer over APoEM. 

Extra aanbieding

Naast bovenstaande actie kun je nu ook een kuur van 6 Radiate & Rejuvenate behandelingen boeken en ontvang je één behandeling t.w.v. € 155,- cadeau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *