Prepare for summer: REJUVENATE & RADIATE!

| 0

Geldig in de maanden maart & april 2020!

Ben jij de dagen al aan het aftellen tot de zomer? Bereid de huid nu alvast voor… Want wie wil er nou geen flawless skin in de zomer. Wij hebben daarvoor de perfecte aanbieding. Een leuke actie met onze exclusieve huidverbeterende behandeling Rejuvenate & Radiate!

Ontvang 50% korting op de 3e REJUVENATE & RADIATE behandeling!

In de maand maart en april ontvang je bij aankoop van een kuur van 3 behandelingen, 50% korting op de 3e behandeling. Voor de 3e behandeling betaal je dan slechts € 77,50 in plaats van € 155,00! De gehele kuur (3 behandelingen) kost NU slechts € 387,50 i.p.v. € 465,00!

R & R treatment

Wil je de tijd stil zetten? Of de huidconditie serieus verbeteren. Dan gaan we samen aan de slag. We kiezen de allerbeste methode die bij jouw huidwensen past. Waar nodig werken we met diverse peelingen, bindweefsel technieken en/of apparatuur. Alles voor echt het allerbeste resultaat voor de huid. De behandeling is inclusief één van de volgende opties: Natural Face Lifting (of); Microneedling (of); So Up Reloaded treatment (of); Retinol behandeling. Lees hier meer.

Natural Face Lifting – een innovatieve, manuele verjongingskuur die d.m.v. verschillende intensieve technieken en lymfedrynainage het gezicht, de hals en het decolleté op een natuurlijke manier lift. Lees meer.

Microneedling – een behandeling waarbij de huid gericht wordt beschadigd, om zo de helende factoren in de huid te activeren. De aanmaak van zowel collageen als elastine wordt hierdoor gestimuleerd. Lees meer.

So Up Reloaded treatment – een behandeling bestaat uit het gebruik van verschillende technieken. De technieken die gebruikt worden, zijn: lymfe drainage, bindweefselmassage, radio frequentie,  myo regenisis, photo dynamics en ultrasound. Lees meer.

Retinol behandeling – een anti-aging behandeling die fijne lijntjes en rimpels vermindert en voorkomt. Daarnaast is deze behandeling perfect om een doffe huid te verlichten en acne te behandelen. Lees meer.

 

Radiate & Rejuvenate

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *