Microneedling inclusief gratis oogbehandeling!

| 0

Bij Skin Innovations in Tilburg leggen wij de focus op huidverbetering. In de maand april hebben wij een leuke aanbieding!

In de winter heeft de huid het zwaar te voortduren en daarom zeggen wij altijd dat het in de lente tijd is voor een oppepper en wat is nou een beteren oppepper dan een microneedling behandeling! De huid moet klaar worden gestoomd voor de zomer. Bij Skin Innovations adviseren wij nu de behandeling: microneedling.

Gratis oogbehandeling

Zie jij vooral terug bij de ogen dat je ouder aan het worden bent? Of beginnen de kraaienpootjes en de rimpels rondom de ogen nu echt zichtbaar te worden? Dan is dit een geweldige actie voor jou!

Wanneer je nu voor een microneedling behandeling kiest bij Skin Innovations doen wij hier GRATIS de ogen erbij! Een microneedling behandeling bij Skin Innovations kun je al bij ons doen vanaf € 100,00 bekijk hier alle tarieven!

De oogbehandeling is een speciale microneedling behandeling die zich volledig richt op de huid rondom de ogen. In de maand april krijg jij een gratis oogbehandeling bij jouw microneedling behandeling.

Resultaten van microneedling

Er zijn vele resultaten te behalen met microneedling maar dit zijn er een paar: versteviging van de huid, vernieuwen van de huidcellen voor de frisse gezonde look en een egalisatie van de huid teint. Lees hier meer over microneedling. Of maak meteen een afspraak! (microneedling behandeling = genosys behandeling)

oogbehandeling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *