Gratis oogbehandeling t.w.v. € 34,95!

| 0

Iedere twee maanden kun je bij onze schoonheidssalon in Tilburg een prachtige actie verwachten! Deze acties zullen altijd iets te maken hebben met het verbeteren van de huid. Zo ook in de aankomende twee maanden! In de maanden mei en juni 2019 hebben wij weer een prachtige actie voor jou klaar staan!

Gratis oogbehandeling t.w.v. € 34,95!

Ben jij op zoek naar een salon die gespecialiseerd is in huidverbetering in de omgeving Tilburg? Dan moet je niet verder zoeken! Bij Skin Innovations hebben wij in de maanden mei en juni 2019 een prachtige actie voor snelle resultaten op het gebied van huidverbetering.

Bij aankoop van een microneedling behandeling voor het gezicht ontvang jij een gratis oogbehandeling t.w.v. € 34,95!

Microneedling

Bij Skin Innovations zijn wij gespecialiseerd in huidverbetering en één behandeling die voor prachtige resultaten kan zorgen is microneedling! “Microneedling is één van de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering. Het is een effectieve manier om dieper de huid in te gaan dan bij een gezichtsbehandeling mogelijk is.”

De resultaten van microneedling zijn als volgt:

  • Versteviging van de huid;
  • Vernieuwing van de huidcellen;
  • Egalisatie van de huid teint;

Microneedling voor de ogen

De huid rondom de ogen heeft een andere behandeling nodig dan die van het gezicht. De huid rondom de ogen is namelijk een stuk dunner en kan dus sneller beschadigd worden als hier niet goed mee om gegaan wordt. Wil je jouw ogen een boost geven? Dan is het belangrijk dat je dit doet door middel van een specifieke oogbehandeling en producten.

Maak in de maanden mei-juni 2019 gebruik van deze prachtige actie! Wanneer

Kuren

Wij adviseren eigenlijk altijd alles in kuren, je zult zeker resultaat zien wanneer je de behandeling eenmalig zult uitvoeren, maar zoals alles is ook de huid in beweging en heeft het meer dan één behandeling nodig! Wanneer je nu een microneedling kuur aanschaft (minimaal 5 behandelingen) ontvang jij OOK in de kuren de oogbehandeling er GRATIS bij!

oogbehandeling

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *