Gratis Murad Radiance Peel!

| 0

In de maanden januari – februari 2019 hebben wij weer een nieuwe prachtige actie voor jou klaar staan!

Bij aankoop van een mini Natural Face Lifting kuur van 3 behandelingen (t.w.v. € 150,00) krijg jij de Murad Radiance Peel t.w.v. € 61,00 geheel gratis! 

Natural Face Lifting

Heeft jouw huid een boost nodig? En wil je dat de huid weer straalt! Dan is Natural Face Lifting misschien wel wat voor jou! Met deze prachtige actie kun jij kennis maken met de Natural Face Lifting behandeling. Natural Face Lifting is een massage techniek die er voor zorgt dat de huid weer gaat stralen. Je kunt deze lifting ook wel een verjongingskuur van de huid noemen.

Murad Radiance Peel

Is een geweldig product om de huid eens in de zoveel tijd een extra boost te geven. Geweldig voor de maanden januari en februari en perfect in combinatie met de mini kuur van de natural face lifting!

Verheldert, maakt de huid glad en hydrateert zodat al na eenmaal gebruik een stralende glans zichtbaar is. Glycolzuur exfolieert zodat donkere vlekjes en beschadigde cellen verminderen.  Mirte-extract helpt de celvernieuwing te stimuleren voor een verbeterde veerkracht en elasticiteit. Vitamine C en Indiase vijg beschermen de huid tegen vrije radicalen, verbeteren de glans en helderheid.

radiance peel

Gebruik: masseer een gelijkmatige hoeveelheid op de schone huid van hals, gezicht en decolleté. Je kunt een licht tintelend gevoel op de huid ervaren, dit is normaal. Laat 10 minuten inwerken, goed afspoelen met een washandje en warm water, vervolgens de huid voorzichtig droogdeppen. 1 tot 2 keer per week gebruiken, gevolgd door een Murad Stap 3 crème.

Mini-kuur

Wilt u gebruik maken van deze actie? Dan kunt u twee dingen doen. Of u neemt contact met ons op en spreekt de 3 verschillende data alvast af. Of u kunt de eerste Natural Face Lifting behandeling alvast online inboeken! Als u vragen heeft over de actie kunt u ook contact met ons opnemen.

radiance peel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.