Gezichtsbehandeling inclusief Intensive-C Radiance Peel!

| 0

En ja hoor het is weer de volgende maand en dat betekent weer een nieuwe prachtige actie waar jij nu gedurende 2(!) maanden gebruik van kunt maken! De actie is als volgt:

Gezichtsbehandeling normaal € 85,00 nu € 95,00 inclusief product! 

Bij aankoop van een gezichtsbehandeling krijg je nu de Intensive-C Radiance Peel (t.w.v. € 61,00!) cadeau. Een product perfect voor nu.

Intensive-C Radiance Peel

Een ideaal product voor de zomermaanden. Het product verheldert, maakt de huid glad en hydrateert zodat je na eenmalig gebruik al een stralende glanzende huid krijgt. De Intensive-C Radiance Peel bevat het ingrediënt glycolzuur wat exfolieert zodat donkere vlekjes en beschadigde cellen verminderen. Het product helpt de celvernieuwing te stimuleren voor een verbeterde veerkracht en elasticiteit. Vitamine C beschermt tegen vrije radicalen en verbetert de glans en helderheid van de huid.

Gebruik: masseer een gelijkmatige hoeveelheid op een gereinigde huid. Smeer het op je gezicht, hals en decolleté. Wanneer je het opsmeert kun je een tintelend gevoel op de huid ervaren, dit is normaal! Laat het product 10 minuten inwerken, goed afspoelen en dep de huid goed droog. 1 tot 2 keer per week gebruiken! 

Conclusie

Kortom betaal € 10,00 meer en krijg een prachtig product die je 1 tot 2 keer per week extra kunt gebruiken in je huidige huidverzorgingsroutine voor een stralende huid!

De actie is geldig in de maanden juni en juli 2018!

Wil je direct een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling. Maak dan online een afspraak! Of ga naar onze contact gegevens.

intensive

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *