Februari 2018 – Murad

| 0

Bij aankoop van stap 2 en 3 van Murad ONTVANG een Hydro Aqua Peel Cadeau (t.w.v. € 12,50)! Deze actie is alleen geldig in de maand februari 2018 wees er dus snel bij!

Hydro Aqua Peel

Hydratatie is de belangrijkste stap naar een jeugdige, stralende huid. Dit 2-fasen product geeft de huid een milde exfoliatie en een intensieve hydratatie boost om een vermoeide, gedehydrateerde huid direct gladder en stralender eruit te laten zien! Lijntjes en rimpeltjes zijn direct minder zichtbaar. Tevens herstelt de jeugdige glans. Dit product zorgt voor een boost in hydratatie niveau tot wel 400%!

HIGH PERFORMANCE INGREDIËNTEN

  • De oversized wattenstaaf is doordrenkt met een blend van glycolzuur, melkzuur en botanische extracten om op een milde manier de huid te exfoliëren.
  • Het Moisture Infusion Mask is voorzien van hyaluronzuur voor een direct herstel in het hydratatieniveau van de huid. Lijntjes en rimpels zijn direct minder zichtbaar. Aloë Vera en vitamine B3 zorgen voor kalmering en comfort.

Hydro Aqua Peel

Stap 2 & 3 van Murad

Het product Murad beschikt over een 3-stappensysteem dit systeem is zo gevormd om in maar 3 stappen een gezonde en mooie huid te creëren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *