Complete thuisverzorging + behandeling!

| 0

De winter komt steeds dichterbij en dat betekent dat wij de huid een steuntje in de rug moeten gaan geven! Bij Skin Innovations in Tilburg hebben wij weer een te gekke actie die veel voordeel voor jouw portemonnee en huid kan leveren!

Complete thuisverzorging aangepast op jouw huidtype + retinol behandeling inclusief natural face lifting (inclusief Murad doos)!

NORMAAL € 485,- NU € 399!

Complete thuisverzorging

Bij Skin Innovations kun je prachtige pakketten kopen die complete thuisverzorging bieden. Deze pakketten zijn ideaal voor thuisgebruik, maar bereiden de huid ook voor op eventuele behandelingen. Na deze behandelingen zorgen de pakketten voor de nodige nazorg. De producten maximaliseren de werking, onderhouden de effecten en verbeteren de resultaten na iedere gezichtsbehandeling. Deze pakketten worden aangeboden voor vier verschillende huidtypes: Lijntjes & Rimpels, Pigmentatie, Acne en de Gevoelige huid.

Murad Retinol behandeling & Natural Face Lifting

De Murad Retinol behandeling is de nieuwste behandeling bij Skin Innovations. Deze behandeling gebruikt de nieuwste methodes van peelen. Deze peeling pakt fijne lijntjes en rimpels aan, maakt de huid steviger en geeft de huid een jeugdige uitstraling.

Deze peeling is zo uniek omdat het gebruik maakt bij het Tri-Acid complex van glycolzuren, melkzuren en salicylzuren. Door de retinol te koppelen aan deze zuren wordt de retinol dieper in de huid opgenomen!

In het complete thuisverzorgingspakket zit een booster die belangrijk is om te gebruiken na de peeling!

Om ervoor te zorgen dat het resultaat nog sneller zichtbaar is doen wij bij iedere behandeling ook Natural Face Lifting. Lees hier meer over

Wil je meteen een afspraak maken? Maak dan een afspraak voor een Murad Retinol behandeling en geef bij de opmerkingen aan dat het gaat om de actie. Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

complete thuisverzorging

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *