3x Retinol Treatment incl. Technoceutical!

| 0

Geldig in de maanden september en oktober 2019!

De nieuwe maand is er alweer bijna! En dat betekent dat wij weer een prachtige actie voor jou klaar hebben staan. Dit keer een SUPER huidverbeterende behandeling inclusief product!

3x Retinol Treatment incl. Technoceutical!

Bij aankoop van een kuur van 3 retinol behandelingen (t.w.v. € 405,00) ontvang jij een Technoceutical product dat perfect past bij jouw huidtype (t.w.v. € 145,00). Nu krijg je naast dat je de Technoceutical GRATIS krijgt ook nog eens korting op de aankoop van de kuur. Je betaald namelijk maar € 350,00 voor deze actie i.p.v. € 550,00! Een pracht aanbieding al zeggen wij het zelf!

Murad Retinol Treatment

De meest exclusieve behandeling bij Skin Innovations met het snelste resultaat is de Murad Retinol Treatment. Dit is de nieuwste methode van peelen, waarbij het gaat om de samenstelling van de formules. Deze anti-aging behandeling doet fijne lijntjes en rimpels verminderen.

In het kort, deze peeling doet het volgende:

  • Pakt fijne lijntjes en rimpels aan;
  • Maakt de huid steviger;
  • Maakt de huidskleur egaal;
  • Geeft de huid een jeugdige uitstraling.

Wat is er zo uniek aan deze behandeling?

Deze Retinol Treatment bevat 3 verschillende zuren: glycolzuur, melkzuur en salicylzuur, dit zijn AHA-zuren. Door de retinol te koppelen aan deze zuren wordt de retinol dieper opgenomen in de huid, dit is uniek.

Technoceuticals

Om de Murad Retinol Treatment optimaal te kunnen ondersteunen zijn er 3 verschillende Technoceutical producten die je kunt gebruiken na je peeling:

  • Wrinkle Solution: voor fijne lijntjes en rimpels;
  • Clarity Control Solution: voor puistjes, vette huid en grove poriën;
  • Brightening Boost Solution: voor pigmentvlekken en een doffe huid.

Wacht niet te lang om gebruik te maken van deze actie. Naast dat onze agenda snel vol loopt is het ook zo opeens weer eind oktober en dan heb je niet de kans gehad om deze prachtige behandeling en producten te proberen! Doe je voordeel met deze behandeling!

Wil je direct een eerste afspraak maken voor de Retinol Treatment? Doe dit dan door online een afspraak te maken! Of neem contact met ons op!

retinol treatment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *