15% korting, volgende huidverbeterende behandeling!

| 0

Zoals jullie van ons gewend zijn hebben wij de aankomende twee maanden weer een nieuwe actie voor jou klaar staan en deze actie is geheel gebaseerd op de zomer! Ben jij al klaar voor de zomer?

15% korting bij volgende huidverbeterende behandeling

Natuurlijk geven wij niet zo maar 15% korting, dit keer hebben wij een prachtige Summer Set die jouw zal beschermen en al gedane schade zal verbeteren. Verlicht de donkere plekken en beschermt de huid tegen UV – schade! Bij aankoop van de Murad Environmental Shield Summer Set ontvang jij niet alleen een GRATIS Summer Tote Bag, maar jij ontvangt ook bij jouw volgende komst 15% korting op elke gewenste huidverbeterende behandeling.

Murad Summer Set

murad summer set

De inhoud van de Murad Summer Set 2019:

  • Essential-C Eye Cream SPF 15++ – 15 ml (normaal € 86,00)
  • City Skin Age Defence Broad Spectrum SPF 50 | PA++++ – 50 ml (normaal € 75,00)
  • Murad Summer Tote Bag (normaal € 25,00)

Normaal zou je € 186,00 betalen voor deze producten, maar nu is deze set inclusief de Summer Tote Bag maar € 135,00! Daar bovenop krijg je van Skin Innovations ook nog eens 15% korting op jouw volgende huidverbeterende behandeling!

Essential-C Eye Cream SPF 15

Murad Essential-C Eye Cream SPF15/PA++ is een beschermende oogcrème met SPF 15 van Murad Environmental Shield lijn. Deze oogcrème beschermt en hydrateert de zwaar gestresste huid rondom het oog. Zodat wallen, kringen en fijne lijntjes behandeld worden. Bovendien wordt de tere huid rond de ogen extra beschermd tegen schadelijke UVA-/UVB– stralen. Dr. Murad Essential-C Eye Cream SPF15 heeft voor een oogcrème een uitzonderlijk hoge SPF. Zo worden uw ogen perfect beschermd. Dr. Murad Essential-C Eye Cream SPF 15 zorgt ervoor dat de elasticiteit van de huid rondom de ogen wordt verhoogd en de vochtbalans hersteld. Een perfecte oogcrème voor de huid die veel aan externe factoren (kou, zon, smog) wordt blootgesteld.

City Skin Age Defence Broad Spectrum SPF 50

Iedere dag wordt de huid aangetast door het milieu en schadelijke stoffen van buitenaf. Maar ook stress en interne onrust schaadt de huid. Daarom heeft Murad de City Skin® Age Defense Broad Spectrum SPF 50 PA++++, een revolutionaire multifunctionele dagcrème ontwikkelt die verder gaat dan een dagcrème met zonnebescherming en die complete bescherming biedt tegen agressors van buiten: blauw licht, vervuiling, infrarood, UVA en UVB straling.
  • Beschermt 89% tegen blauw licht van apparaten**
  • Beschermt 96% tegen vervuiling*

Huidverbeterende behandelingen

Bij Skin Innovations in Tilburg bieden wij verschillende huidverbeterende behandelingen aan, voor deze actie kun jij kiezen tussen de volgende behandelingen:

Zo kun je nu gemakkelijk kennis maken met een andere huidverbeterende behandeling, of je kiest voor de behandeling die je altijd neemt bij onze salon in Tilburg! Maak direct een afspraak of neem contact met ons op!

huidverbeterende behandeling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *