Er zijn naast huidverbeterende behandelingen ook een aantal dingen die gedaan kunnen worden zodat je er altijd mooi uit blijft zien of omdat je geen zin hebt om je continu te moeten scheren: 

Wenkbrauwen epileren/verven

Bij Skin Innovations kan je de wilde wenkbrauwen eens in de zoveel tijd laten epileren en/of verven. Wij raden altijd aan dat je om de 4 weken je wenkbrauwen laat epileren. Wanneer je wenkbrauwen snel licht worden dan kan je deze direct meenemen zodat ze er altijd mooi uitzien. 

Wimpers verven

Heb je geen zin om iedere ochtend je mascara op te doen? Of ga je op vakantie en wil je hier liever geen make-up dragen? Wanneer je je wimpers laat verven zullen je ogen spreken, vooral wanneer je van jezelf lichte wimpers hebt. Het is geen vervanging voor mascara maar zal er voor zorgen dat die lichte wimper haren donkerder zijn. 

Harsen

Vervelende haren in het gezicht? Dit kunnen wij voor jou weg harsen in Tilburg! De haren zullen pas na 4-6 weken weer terugkomen. Zorg ervoor dat je voor de behandeling haren hebt die ongeveer één centimeter lang zijn zodat ze goed kunnen worden verwijderd.