Bij Skin Innovations in Tilburg geloven wij erin dat een mooie huid van binnenuit komt, vandaar dat wij ook een voedingsadvies geven. Het is bijna onmogelijk om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente, fruit en vlees binnen te krijgen. Daarom werken wij met supplementen die het deel wat we missen kunnen aanvullen. Door samen met jou een voedingsdagboek in te vullen kunnen we precies zien wat jij mist en kunnen we hierop een voedingsadvies geven. 

Voedingswaarden dalen

Uit een onderzoek in Amerika is gebleken dat in de afgelopen 50 jaar onze voedingswaarden in voedsel sterk zijn afgenomen, vooral in groente, fruit en vlees. Wanneer we volgens de ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) leven, dan krijgen we voldoende voedingsstoffen binnen en zouden we geen voedingssupplementen hoeven te slikken. Helaas is dit in de praktijk toch niet helemaal waar. We eten vaak niet voldoende voedingsstoffen door bijvoorbeeld drukte van ons dagelijkse leven, stress, geen tijd, etc. Om toch voldoende voedingsstoffen binnen te kunnen krijgen hebben wij bij Skin Innovations een product aangeschaft die ervoor zorgt dat je toch die voldoende hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt.

Waarom voedingssupplementen?

Bij Skin Innovations bieden we naast huidverbeterende behandelingen ook voedingssupplementen aan. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wanneer de binnenkant gezond is, je dit ook uit zal stralen naar buiten. Wat betekent dat je huid er ook gezonder uit zal zien. Het is namelijk zo dat wanneer je altijd slecht eet of bijvoorbeeld weinig eet, dit effect heeft op je huid. Zoals hierboven al aan werd gegeven is het lastig om te voldoen aan het ADH dus moet er een andere oplossing zijn om wel genoeg vitamines, mineralen, etc. binnen te krijgen.

Een mooie huid van binnenuit

Naast dat we onze focus leggen op huidverbetering kan je nu bij Skin Innovations ervoor zorgen dat je je beter voelt van binnenuit. Er is al veel informatie over de invloeden van supplementen op de algehele gezondheid. Maar de supplementen waar wij mee werken zorgen niet alleen voor voldoende vitamines, mineralen, etc. maar zorgen vanuit binnenuit ervoor dat de huid zal gaan stralen. Eigenlijk zijn het geen voedingssupplementen maar eerder beauty supplementen. Bij Skin Innovations werken wij met het merk Beauty Supps. Lees hier meer over het merk. Deze supplementen bevatten waardevolle ingrediënten die je huid nodig heeft, zoals hyaluronzuur en vitamine C. Voor ieder huidtype hebben we een ander soort oplossing.

Huidverbetering van binnen en buiten

In overleg met jou kunnen wij jou helpen om je ook gezonder te laten voelen. Er zijn vier verschillende soorten supplementen: gezondheid, huidverbetering, vitaliteit en tegen acne. Het kan dus zijn dat wij bij een gezichtsbehandeling ook supplementen adviseren om zo het ultieme resultaat te kunnen bereiken. Gezondheid is vooral het extra toevoegen van bijvoorbeeld vitamines, zink, etc. Huidverbetering is echt het ervoor zorgen dat de huid van binnenuit mooier wordt, dit is ter ondersteuning. Vitaliteit: slaap je slecht of slaap je onrustig dan hebben we hier supplementen voor. Of heb je een steuntje in de rug nodig omdat je moe bent? I.p.v. een energiedrankje hebben we supplementen. En als laatste tegen acne: wanneer je ernstige acne hebt dan kan het zijn dat het met alleen gezichtsbehandelingen niet geheel verholpen kan worden. Een ondersteuning d.m.v. supplementen kan extra helpen.