Sinds 2019 hebben wij bij Skin Innovations een nieuwe manier om huidverbetering nog sneller te bereiken en dat is met de So-Up Reloaded

Zodra we ouder worden krijgen we nou eenmaal meer rimpels dan dat we zouden willen. Deze rimpels worden naarmate we ouder worden ook steeds dieper. Wil je niet dat deze rimpels nog dieper worden en wil je zelfs bereiken dat de rimpels veel minder zichtbaar worden? Dan is dit het moment op een afspraak te maken bij onze schoonheidssalon in Tilburg! 

Een behandeling met de So-Up bestaat uit 6 intensieve technieken. Deze technieken komen allemaal aan bod tijdens een behandeling voor het gezicht of het lichaam.

Onderstaand hebben wij een aantal vragen beantwoord over de So-Up. Indien je nog meer vragen hebt kun je contact met ons opnemen! Onderaan de vragen staan de prijzen en kun je ook meteen online een afspraak maken

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze behandeling is voor iedereen die last heeft van rimpels en fijne lijntjes. Ook bij huidverslappingen en grove poriën is de So-Up de oplossing! De behandeling kan voor zowel het gezicht als het gehele lichaam!

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Na één behandeling zie je al duidelijk verschil, maar voor een optimale werking adviseren we een kuur van zes à tien behandelingen. De behandelingen werken 3 tot 6 maanden door. Voor het beste resultaat wordt u geadviseerd om elke 4 tot 7 weken terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Wat is het resultaat?

Het gezicht:

 • Een gelifte huid zonder rimpels en wallen;
 • Strakkere gezichtscontour met meer volume;
 • Een vermeerdering van elastine en collagene vezels;
 • Ook neemt de huid beter verzorgende stoffen op

Voor het lichaam

 • Vermindering van cellulitis en voert plaatselijke vet- en vochtophopingen af;
 • Ook verbetert de doorbloeding en de lymfe circulatie;
 • Het bindweefsel wordt gestimuleerd tot aanmaak van elastine.
Wat zijn de voordelen?
 • De behandeling is geheel pijnvrij; 
 • Effectief en snel resultaat; 
 • Mogelijk om maar één keer te doen of in een kuur; 
 • De huid is na de behandeling toonbaar. 
Welke technieken worden er gebruikt?
 1. Lymfe Drainage: afvalstoffen worden afgevoerd op zorgvuldige wijze. Daarnaast worden vochtophopingen verminderd en zal acne en stress op de huid verdwijnen. Deze techniek is perfect voor het welbekende cellulitis. 
 2. Bindweefselmassage: door deze massagetechniek gaan we de voeding en zuurstof van het weefsel stimuleren. Afvalstoffen worden uit de huid verwijderd. Het resultaat werkt verstevigend. 
 3. Radio Frequentie: door elektromagnetische golven wordt er warmte in de huid gecreëerd. Door de warmte herstellen de huidcellen zich waardoor er versteviging optreed. De productie van collageen en elastine wordt geactiveerd. 
 4. Myo Regenesis: deze speciaal ontwikkelde behandeling kan werken bij diepe probleemzones. Door warmtegolven worden de spiervezels omgezet in krachtige cellen. De resultaten zijn prachtig! 
 5. Photo Dynamics: werken met licht werkt altijd! Onze cellen hebben licht nodig om goed te kunnen functioneren. Met de So-Up kunnen wij gebruik maken van rood, geel en blauw licht die ieder werken aan versteviging en ontgifting. 
 6. Ultrasound: zijn geluidsgolven. Deze golven zenden de benodigde energie naar aandachtspunten in de huid! 

De prijzen van de So-Up Reloaded kan je terug vinden op onze tarieven pagina, of hier onder: 

Gezicht
€ 150,00
75 minuten
Gelaat + hals
€ 175,00
90 minuten
Gelaat, hals en decolleté
€ 200,00
105 minuten

Lichaam

Buik
€150
60 minuten
Armen
€150
60 minuten
Benen (voor)
€150
60 minuten
Benen (achter)
€150
60 minuten
Billen
€150
60 minuten

Wanneer er wordt gekozen voor meerdere zone’s krijgt u 25% korting op de 2e zone!

Combineer de behandeling met een Murad gezichtsbehandeling: 

 • Radio Frequentie met Photo Dynamic = 30 minuten + € 40,00

Combineer de behandeling met Natural Face Lifting: 

 • Radio Frequentie met Photo Dynamic = 30 minuten + € 40,00

Maak hier direct online een afspraak!