De allernieuwste behandeltechniek bij Skin Innovations! Natural Face Lifting. Dit is een innovatieve, manuele verjongingskuur van het gezicht, de hals, en het decolleté, een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift. Al na 1 behandeling krijgt de huid een frisse vitaliteit!

Wat is Natural Face Lifting?

Irriteer je je aan het ouder worden van je eigen huid? Maar zijn behandelingen zoals plastisch chirurgie of botox niet voor jou weggelegd? Zoek dan niet verder! Want dan is Natural Face Lifting echt wat voor jou. Deze massagemethode zorgt ervoor dat huidverslappingen en veroudering in het gelaat, hals en decolleté verminderen.

Je kunt Natural Face Lifting ook een verjongingskuur noemen voor zowel mannen als vrouwen. De combinatie van verschillende kneedtechnieken zorgt ervoor dat de huid op een natuurlijke manier wordt gelift, zonder dat je mimiek verloren gaat (zoals bij bijvoorbeeld botox wel zou kunnen gebeuren). Natural Face Lifting pakt de gezicht spieren aan en zorgt ervoor dat zij weer in optimale conditie komen, hierdoor zal de huid tegelijkertijd ook in optimale conditie komen.

Hoe gaat de Natural Face Lifting in zijn werk? 

De Natural Face Lifting is een tweedelige behandeling:

  1. Het eerste deel bestaat uit verschillende massagetechnieken, denk aan: bindweefselmassage en verschillende kneedtechnieken. De combinatie van al deze technieken zorgt ervoor dat het resultaat een 'facelift' wordt op een natuurlijke manier. Zonder dat je onder het mes hoeft zal je huid na de eerste behandeling al steviger aanvoelen, wanneer je dit in kuur verband doet zal het resultaat steeds zichtbaarder worden.
  2. Het tweede deel is lymfedrainage: dit woord drainage zegt het misschien wel maar dit onderdeel gaat er vooral over dat bijvoorbeeld overtollig vocht wordt afgevoerd, dat het ervoor zorgt dat het transport in de huid beter gaat lopen en stimuleert de afvoer van overige cellen. Kortom er zal een betere stofwisseling ontstaan tussen de cellen en het bloed. De opgestapelde afvalstoffen kunnen worden afgevoerd en dit zorgt voor een gezonde en stralende huid.

Natural Face Lifting is een stevige behandeling maar alsnog zul je ontspanning tijdens de behandeling ervaren.

lifting   lifting
Hierboven zie je een duidelijk plaatje van de spieren in de huid. Deze worden door de bindweefselmassage krachtig aangepakt. Hierdoor komen nuttige stoffen vrij, maar ook afvalstoffen.   Bovenstaand kun je duidelijk zien waar verstoppingen kunnen ontstaan. Door lymfedrainage wordt dit afgevoerd en zal de huid zichzelf beter van vocht kunnen voorzien en dus gaan stralen!

Resultaten

  • Diepe rimpels zullen verminderen;
  • Minder diepe rimpels zullen verdwijnen;
  • Rimpels rondom de ogen worden glad getrokken;
  • De huid zal strakker en flexibeler ogen;
  • Huid verzakkingen worden gelift;
  • De huid is beter doorbloed;

Kuren

5 =  € 249 - 45 min
10 =  € 499 - 45 min (incl. Beauty supps Collagen light t.w.v. €39.50)
15 = € 749 - 45 min (incl Sculp zelf-treatment t.w.v. € 150)

Bekijk alle prijzen

Maak hier direct online een afspraak!