Bij Skin Innovations bieden wij de mogelijkheid om bijvoorbeeld na een gezichtsbehandeling of microneedling behandeling, opgemaakt te worden. Zo ga je na een behandeling niet met een 'blote billen' gezicht de deur uit, maar zul je er stralend en als herboren uitzien. Wil jij kort wat tips en tricks hoe je het beste je make-up kunt verzorgen maak dan een afspraak voor een touch up.

Volledige opmaaksessie

Heb je een feestje, sollicitatie of een fotoshoot? En wil je er fantastisch uitzien? Laat je dan opmaken door de specialist van Skin Innovations. De minerale make-up die gebruikt wordt benadrukt op natuurlijke wijze de sterke punten van het gezicht en zal ervoor zorgen dat je make-up de hele dag blijft zitten! Ook zal je bij deze sessie tips en tricks meekrijgen hoe je het beste jouw make-up kunt doen.

Bruidsmake-up

Bij een bruidsmake-up is het belangrijk dat het er natuurlijk uitziet en het goed blijft zitten. De make-up wordt op jouw wensen afgestemd: van naturel tot wat opvallender, alles is mogelijk. Er wordt gewerkt met professionele make-up die ervoor zorgt dat je geen omkijken hebt naar je look, zodat je met een gerust hart kunt genieten van jouw dag.

Deze bruidsmake-up bestaat uit twee momenten. Twee tot drie weken voor de gewenste datum wordt met jou de de proefmake-up besproken en aangebracht voor het gewenste resultaat. Verder kom je op de dag zelf langs voor de uiteindelijke keuze voor de feestelijke dag.

Wil je de make-up op de dag zelf graag aan huis? Dat kan! Hier wordt buiten de gemeente Tilburg € 1,- per kilometer voor gevraagd. Betaal je online? Dan wordt het eventuele prijsverschil ter plekke verrekend.

make