Bij Skin Innovations in Tilburg werken wij met een intake gesprek en een gratis huidanalyse. Wanneer jij voor het eerst bij ons komt dan gaan wij eerst met jou bespreken wat je wensen en behoeftes zijn. Daarna zullen wij de huid gaan analyseren. Dit is allemaal volledig gratis! Wil je daarna meteen behandeld worden? Dat kan natuurlijk! Geef dit bij het maken van de afspraak even aan.

Intake

Allereerst beginnen we met een intake, we gaan de algemene gegevens opschrijven en bespreken hoe en waarom jij bij ons bent gekomen.  Het is belangrijk dat wij achter jouw wensen en behoeftes komen, zo kunnen we samen het beste resultaat bereiken.

Wat zou je bijvoorbeeld willen aanpakken: Fijne lijntjes en rimpels? Verslapping van de huid? Pigmentatie problemen (zwangerschapsmasker, of overige pigmentstoringen)? Acne, onzuivere huid (deze behandeling wordt mogelijk vergoed door de zorgverzekering)? Rode, onrustige huid? Etc. Dit zullen wij allemaal bespreken wanneer jij bij ons in de salon bent! Nadat we hebben besproken wat jij wilt, zullen we dieper naar de huid gaan kijken. Zo kunnen wij uiteindelijk met jouw wensen en onze bevindingen een passend huidadvies geven.

intake

Gratis huidanalyse

Ben jij ook benieuwd hoe het met de conditie van je huid is gesteld? Een goed en compleet huidadvies begint met het stellen van een juiste diagnose. Voor het maken van een professionele en uitvoerige huidanalyse wordt bij Skin Innovations, zoals hierboven aangegeven, goed geluisterd naar jouw wensen wat betreft huidverbetering en huidverjonging. Daarna gaan wij zelf goed naar de huid kijken en geven wij onze eigen bevindingen. Aan de hand van deze bevindingen en jouw eigen wensen stellen we samen een behandelplan op. Verder wordt er gekeken naar je levensstijl. Skin Innovations is van mening dat voeding en supplementen van toegevoegde waarde zijn voor een mooiere gezonde uitstraling. Hier zullen we jou tijdens de gratis intake ook advies in geven.

Na het intake gesprek en de huidanalyse kunnen wij u gaan behandelen. Meer informatie over de behandelingen die wij geven vind je hier:

Meer informatie over jouw eerste behandeling